Lépj szintet a felhős infrastruktúra szolgáltatásban

Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz 2023 november 9-én 10:00 – 11:00-ig tartandó rendkívüli webinárunkra, ahol többek között megtudhatod hogy:

✔️ – Hogyan aknázd ki a jelenlegi ügyfélbázisodban lévő potenciálokat!

✔️ – Miként lehetséges ingyenesen migrálni helyi környezetet Azure-ba a TD SYNNEX segítségével!

✔️ – Hogyan tudok közel egy havi fogyasztási kedvezményt biztosítani ügyfeleim számára, úgy hogy ez nekem nem jár többletköltséggel!

✔️ – Mik a legfrissebb jelenlegi piaci trendek, promóciók!

A következő webinárunking

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Agenda

10:00 – 10:20 – Ügyfél potenciál kiaknázása

10:20 – 10:30 – Ingyenes migráció, igen lehetséges!

10:30 – 10:45 – Fogyasztási kedvezmény igénylése

10:45 – 11:00 – Q&A – Kérdezz – felelek! 

Kiknek szól a webinár?

A webinár minden viszonteladó partner számára tartogat hasznos információkat.

Tóth Levente Márk

Levente üzletfejlesztéssel foglalkozik a TD SYNNEX-nél, számos hivatalos Microsoft vizsgával rendelkezik (például Azure Solutions Architect Expert) és emelett több év tapasztalattal a partnerek üzleti és technológiai igényeinek kiszolgálásában.

 Az előadás során Levente bemutatja a TD SYNNEX exklúzív, kidolgozott partneri keretrendszerét, amely támogatást nyújt az ügyfelek felkutatásában és igényeik teljeskörű kiszolgálásában.

Jelentkezz most az ingyenes webinárunkra!

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Tech Data (AS és Hungary Kft.) a fent megadott adataimat, adatvédelmi szabályzataiknak megfelelően, marketingkommunikációs célokra felhasználja. A megadott adatokat cégünk a 2011. évi CXII. Törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) és a GDPR szabályai szerint kezeli és tárolja. Az adatkezelés maximális időtartama 10 év, adatai törlését bármikor kezdeményezheti a lenti linken. Adatvédelmi nyilatkozat: https://hu.techdata.com/privacy-statement