Microsoft 365

Minden ami egy vállalkozás hatékony munkájához kell

Csevegj, telefonálj, szervezz online értekezleteket és dolgozz együtt valós időben másokkal egy dokumentumon, akár távolról, akár az irodából. Nem kell bonyolult csomagokat összeállítani és különböző szoftvereket beszerezni, vásárolj egyetlen integrált megoldást – amely tartalmazza a Teams-t, OneDrive-felhőtárhelyet és Office-appokat akár speciális biztonsági lehetőségekkel – a vállalkozásodnak megfelelő áron.

Legyen csapatod hatékony mindenhol

A Microsoft 365 Business csomagjaiban az alábbi szolgáltatások érhetőek el:

\

Azonnali üzenetek, hívások és értekezletek

Felhőtárhely

Office-appok

Levelezés és naptár

~

Védelem a kiber-veszélyforrásokkal szemben

Ügyféladatok védelme

Eszközök védelme

Identitás- és hozzáférés kezelés

Egyetlen költséghatékony megoldás

Ismerje meg a Microsoft 365 csomagajánlatokat és árakat!

Microsoft 365-alkalmazások Microsoft 365 Vállalati alapverzió Microsoft 365 Vállalati standard verzió Microsoft 365 Vállalati prémium verzió
Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek több eszközön használható Office-appokra és felhőtárhelyre van szükségük. A csomag nem tartalmazza az üzleti szintű levelezési funkciókat és a Microsoft Teams-t. Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek a Microsoft Teamst, biztonságos felhőtárhelyet és az Office Online-t tartalmazó, egyszerűen használható távoli megoldásokra van szükségük (asztali verziókat nem tartalmaz). Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek teljes távoli munkahelyi és együttműködési eszközökre van szükségük. Ezek közé tartozik a Microsoft Teams, a biztonságos felhőtárhely, vállalati levelezőrendszer és a több eszközön használható prémium Office-alkalmazások. Kiváló választás azoknak a cégeknek, amelyeknek biztonságos, távoli munkahelyi megoldásokra van szükségük a vállalati standard verzió összes szolgáltatásán kívül a kibertámadások elleni speciális védelemmel és eszközkezeléssel együtt.

Válassza ki a cégének megfelelő hatékonyságnövelő megoldás

~

Microsoft 365 Security

Spórolj olyan megoldásokkal amelyek megvédik cégedet és adataidat a kiberbűnözőktől.

Microsoft Teams

Mivel a COVID-19 továbbra is a legtöbb helyen otthoni munkavégzésre készteti az embereket, egyre fontosabbá válik, hogy segítsük munkatársainkat kapcsolatban tartani.

Windows Virtual Desktop

Növeld az alkalmazottak produktivitását és tedd egyszerűen lehetővé a távoli munkavégzést biztonságos körülmények között!

Microsoft 365 Security

Vállalati prémium csomagban érhető el

Kiberbűnözők egyre hatékonyabb eszközökkel próbálják a szervezetek adatait eltulajdonítani. Ebben az évben általánosan 30M Forint költséggel járnak az adatszivárgások a KKV szervezetek számára. Spórold meg egy esetleges támadás és adatszivárgás költségét egyetlen fejlett megoldással, amely felismeri az adathalász támadások és vírusok régi és új formáit.

A Microsoft 365 használatával nem kell tartania támadások potenciális kockázata miatt, hiszen már a KKV szervezetek is nagyvállalati szintű biztonsági megoldást kaphatnak mindössze havi X forintért, ezzel védelmet kapva mindenféle kiberfenyegetéstől, beleértve a rosszindulatú programokat, vírusokat, adathalász kísérleteket és rosszindulatú hivatkozásokat.

Nem kell kiberbiztonsági szakértőnek lenned! Megoldásunk minden nap minden másodpercében azon dolgozik, hogy észlelje a rejtett veszélyeket az e-mail mellékletekben és linkekben.

Ismerd meg, hogyan előzheted meg a költséges kibertámadásokat a Microsoft 365 segítségével.

Ismerd fel a fenyegetéseket előre! Akadályozd meg az adathalász támadásokat!

Microsoft Teams

Válalati alap, standard és prémium csomagban érhető el

Az elszigeteltség és az otthoni munkavégzésnek köszönhetően az emberek könnyen érezhetik azt, hogy elszakadnak és elidegenednek a kollégáktól és akár depressziót is okozhat. Segítse csapatát abban, hogy biztosítja nekik a kapcsolattartáshoz szükséges erőforrásokat, mint például Microsoft Teams.

A Teams nem csak abban tud segíteni, hogy továbbra is a lehető legzökkenőmentesebben tudja irányítani vállalkozását ebben a kihívásokkal teli és bizonytalan időszakban, hanem csapata összekovácsolásában is. Olyan funkciókkal, mint a személyes beszélgetések vagy az azonnali csoportos üzenetek, a kollégák könnyedén tarthatják egymással kapcsolatot – ezzel pótolva az elmulasztott irodai folyosói beszélgetéseket. Az értekezletek pedig továbbra is zökkenőmentesen működhetnek a megosztási funkciókkal és a csevegőablakokkal. A Teams pedig abban is tud segíteni, hogy projektek mentén összeállított csapatok együttműködését segítse.

Ebben a kihívásokkal teli időszakban a vállalkozások számára világszerte elengedhetetlen a kommunikációs kapcsolatok fenntartása.

Windows Virtual Desktop

Vállalati prémium csomagban érhető el

A modern gazdaságban való versenyzéshez modern munkaerőre van szükség. Munkatársainak folyamatos hozzáférést kell kapniuk a céges erőforrásokhoz, függetlenül attól, hogy éppen az irodában az asztaluknál, terepen vagy otthon dolgoznak. A Windows Virtual Desktoppal eszköztípustól függetlenül (mely lehet Windows, Mac, iOS, Android vagy bármilyen egyéb eszköz HTML5-ös böngészővel) saját eszközét használhatja a felhasználó (BYOD), és távolról csatlakozhat a vállalati rendszerhez vele.

Az alkalmazottaknak az irodai asztali eszközzel vagy laptoppal megegyező élményt nyújthatja távolról, legyen szó a levelezés kezeléséről Outlookkal, fájlok megosztásáról a OneDrive-ban, vagy a munkatársakkal való együttműködésről a Microsoft Teams használatával.

Nincsenek további licencelési költségek – a Windows Virtual Desktop egy ingyenes szolgáltatás, amely a meglévő Microsoft 365 licenccel használható.

  • A legjobb virtualizált végfelhasználói élmény – A Windows Virtual Desktopot úgy tervezték, hogy tökéletesen együttműködjön az Office alkalmazásokkal. Ez azt jelenti, hogy munkatársai kompromisszumok nélkül használhatják az Office 365 e-mail és naptár funkcióit is.
  • Fokozott biztonság – A Windows Virtual Desktop az Azure szolgáltatásokba van beépítve. Ezzel garantálja a Microsoft a legfontosabb biztonsági intézkedéseket és eszközöket amik ráadásul könnyen beállíthatóak. Segítségükkel ellenőrizheti a bizalmas vállalati és ügyfél-információkhoz való hozzáférést, valamint azok folyamatosan biztonságát.
  • Hatékony és egyszerűsített kezelés – Egy szolgáltatás támogatja az asztali és a távoli alkalmazásokat is. Ez megkönnyíti az új alkalmazottak eszközeinek gyors telepítését vagy az alkalmazások kezelését a különböző felhasználói csoportok között.
  • Superior Economics – A Windows 10 virtuális asztal az egyetlen módja a Windows 10 többszekciós elérésének. Ez a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy az alkalmazottak teljes Windows 10-élményt kapjanak.

Miért a Tech Data?

A Tech Data világviszonylatban az egyik legnagyobb Microsoft disztribútor, ezzel biztos és megbízható hátteret tudunk nyújtani a mostani és leendő ügyfeleinknek. Magyarországon már több mint 3 éve azon dolgozunk, hogy a legjobb hazai Microsoft felhőszolgáltatások értékesítésével és bevezetésével foglalkozó cégekkel közösen elégítsük ki az ügyfeleink igényeit. Megkeresés esetén egy kiemelt Microsoft szerződött partnerünk fog kapcsolatba lépni veled, aki professzionális szolgáltatásokat, konzultációt és oktatást is tud nyújtani cégednek.

AJÁNLATKÉRÉS

Cégméret

Melyik lehetőség érdekli?

Elfogadom a Tech Data (Tech Data AS. és Hungary Kft.) adatvédelmi nyilatkozatát.

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Tech Data (AS és Hungary Kft.) a fent megadott adataimat, adatvédelmi szabályzataiknak megfelelően, marketingkommunikációs célokra felhasználja. A megadott adatokat cégünk a 2011. évi CXII. Törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) és a GDPR szabályai szerint kezeli és tárolja. Az adatkezelés maximális időtartama 10 év, adatai törlését bármikor kezdeményezheti a lenti linken. Adatvédelmi nyilatkozat: https://hu.techdata.com/privacy-statement