Microsoft Azure

Tartsa biztonságban adatait és biztosítsa üzletmenetét a Microsoft Azure megoldással!

TD SYNNEX as a service

Értéknövelt szolgáltatások

Itt a TD SYNNEX-nél nemzetközi projekt tapasztalatainkkal és széles spektrumú tudásunkkal igyekszünk minél magasabb szinten kiszolgálni partnereinket.

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra, ahol többek között szó esik:

  • Üzletmenet folytonosság biztosításáról
  • Árazásról
  • Környezet és költség optimalizálásról
  • Esetleges rendszer kialakításról
  • Technológiai és koncepciós kérdésekről

Azure - Válasz a közelgő válságra webinár

Csatlakozz az október 6-án 10:00 – 11:30-ig tartandó webinárunkhoz és tudd meg hogyan biztosít gyors és rugalmas válaszokat a Microsoft Azure korunk kihívásaira!

Miért pont a Microsoft azure?

 

Amikor partnereinknek a Microsoft Azure szolgáltatást ajánljuk akkor gyakran merül fel a fenti kérdés, melyre alább nyomós indokokat soroltunk fel.

széles szolgáltatás portfólió

Több mint 200 termék és szolgáltatás elérhető, és ezek száma napról napra növekszik.

skálázhatóság

Rugalmasan skálázható szolgáltatásokkal gyorsan, könnyedén és költséghatékonyan ki tudjuk szolgálni a felmerülő igényeket.

biztonság

Az Azure biztonságos hálózata beépített mechanizmusokkal is rendelkezik az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások elleni védelem érdekében, továbbá biztonsági vezérlők be vannak építve a Microsoft Azure firmware-ébe és hardverébe a folyamatos biztonság érdekében. Végül de nem utolsó sorban, több mint 3500 kiberbiztonsági szakértő dolgozik 24x7x365-ben annak érdekében hogy adataid és rendszereid minél nagyobb biztonságban legyenek.

amire büszkék vagyunk!

 

 

Nemzetközileg elismert vizsgák

 

Kollégáink számtalan elismert Microsoft vizsgával rendelkeznek.

Alapvető standard-nek tekintjük kollégáink folyamatos képzését hogy partnereinket minél hatékonyabbak ki tudjuk szolgálni!

Hazai és nemzetközi projekttapasztalat

 

Tevékenységünk során számos Azure projekttel találkoztunk mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.

Célunk és küldetésünk a tapasztalatainkat felhasználva a hazai IT infrastruktúra költséghatékony fejlesztésének támogatása a partnereinken keresztül.

 

Hogyan is néz ki egy környezet kialakítása a tD SYNNEX-nél?

 

A piacon egyedülálló Click-2-Run megoldásokkal szeretnénk szemléltetni hogy milyen egyszerűen lehet különböző konfigurációkat telepíteni Azure-on.

További Click-2-Run megoldásokkal kapcsolatban kattints a Csomagolt Megoldások fülre.

 

Backup

 

Az Azure Backup szolgáltatás egyszerű, biztonságos és költség-hatékony megoldásokat biztosít az adatok biztonsági mentéséhez és helyreállításához a felhőből.

 

~

Secure Score

 

Tudd meg hogy mennyire vagy biztonságban! Nagyvállalati szintű pontozási rendszer segít az iparági sztenderddel megfelelő vagy azt meghaladó biztonsági beállítások végrehajtása érdekében.

 

AZure virtual desktop

Az Azure Virtual Desktop egy asztali és alkalmazás-virtualizálási szolgáltatás, amely a felhőben fut. Lehetőségünk van kipublikálni különböző alkalamazásokat, szervereket, asztalokat dedikáltan.

Miért a TD SYNNEX?

A TD SYNNEX világviszonylatban az egyik legnagyobb Microsoft disztribútor, ezzel biztos és megbízható hátteret tudunk nyújtani a mostani és leendő ügyfeleinknek. Magyarországon már több mint 3 éve azon dolgozunk, hogy a legjobb hazai Microsoft felhőszolgáltatások értékesítésével és bevezetésével foglalkozó cégekkel közösen elégítsük ki az ügyfeleink igényeit. Megkeresés esetén egy kiemelt Microsoft szerződött partnerünk fog kapcsolatba lépni veled, aki professzionális szolgáltatásokat, konzultációt és oktatást is tud nyújtani cégednek.

Konzultációs adatlap

Elfogadom a Tech Data (Tech Data AS. és Hungary Kft.) adatvédelmi nyilatkozatát.

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a TD SYNNEX (TD SYNNEX Kft. és TD SYNNEX Hungary Kft.) a fent megadott adataimat, adatvédelmi szabályzataiknak megfelelően, marketingkommunikációs célokra felhasználja. A megadott adatokat cégünk a 2011. évi CXII. Törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) és a GDPR szabályai szerint kezeli és tárolja. Az adatkezelés maximális időtartama 10 év, adatai törlését bármikor kezdeményezheti a lenti linken. Adatvédelmi nyilatkozat: https://hu.techdata.com/privacy-statement