TD SYNNEX - SOC-as-a-service

 

Az IT-nak van egy olyan területe, amelyet soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, és amely alapvető fontosságú egy vállalkozás üzletmenet-folytonosság biztosítása érdekében, az pedig… A BIZTONSÁG.

Mi itt a TDSYNNEX-nél örömmel jelentjük be, hogy a Microsoft egyik vezető biztonsági partnerével dolgozhatunk együtt, és segíthetjük kiterjeszteni meglévő egyesült királyságbeli partnerségünket Európára. Ezzel egyidőben igyekszünk támogatni Microsoft partnereinket abban az egyre növekvő kihívásban, hogy megvédjük közös ügyfeleinket a kibertámadásoktól, egy magyar KKV-k számára is elérhető áron, a piacon egyedülállóan!

 

 

Ki veheti igénybe a SOC-as-a-service szolgáltatást?

A szolgáltatás a TD SYNNEX bármely viszonteladója számára elérhető.

szeretném biztonságban tudni ügyfeleimet!

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a TD SYNNEX Kft. a fent megadott adataimat, adatvédelmi szabályzataiknak megfelelően, marketingkommunikációs célokra felhasználja. A megadott adatokat cégünk a 2011. évi CXII. Törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) és a GDPR szabályai szerint kezeli és tárolja. Az adatkezelés maximális időtartama 10 év, adatai törlését bármikor kezdeményezheti a lenti linken. Adatvédelmi nyilatkozat: https://hu.techdata.com/privacy-statement