Azure Sikersztorik

A Microsoft Azure egyre inkább az üzleti és technológiai innováció központjává válik. Megoldásai megfelelőek lehetnek olyan vállalatok számára, amelyek szeretnék kiaknázni a felhő kínálta lehetőségeket a hatékonyabb és versenyképesebb működés érdekében. Azonban a felhőre való áttérés, az előnyök mellett számos kihívással is járhat.

Célunk, hogy az előadás során áttekintést, támogatást nyújtsunk,  valamint ihletet adjunk a jelenlegi vagy akár a jövőbeni felhős projektek sikeres megvalósításához.

Ezért szeretnénk megosztani Veletek néhány inspiráló történetet, melyek során a TD SYNNEX, mint Trusted Advisor és mint disztribúció támogatást nyújtott a felhő adta lehetőségek sikeres kiaknázáshoz az üzleti célok elérése érdekében.

A következő webinárunking

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Agenda

09:00 – 09:10 – Bemutatkozás

09:10 – 09:30 – Sikersztorik

09:30 – 09:45 – Tanulságok és Best Practice-ek

09:45 – 10:00 – Q&A 

Kiknek szól a webinár?

Microsoft viszonteladó partnerek számára.

Tóth Levente Márk

Levente üzletfejlesztéssel foglalkozik a TD SYNNEX-nél, számos hivatalos Microsoft vizsgával rendelkezik (például Azure Solutions Architect Expert) és emelett több év tapasztalattal a partnerek üzleti és technológiai igényeinek kiszolgálásában.

Az előadás során Levente valós példákon keresztül fogja bemutatni, milyen módon lehet a leghatékonyabban üzleti igényeket kielégíteni Microsoft Azure platformon.

Jelentkezz most ingyenes webinárunkra!

Adatvédelmi Nyilatkozat

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Tech Data (AS és Hungary Kft.) a fent megadott adataimat, adatvédelmi szabályzataiknak megfelelően, marketingkommunikációs célokra felhasználja. A megadott adatokat cégünk a 2011. évi CXII. Törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) és a GDPR szabályai szerint kezeli és tárolja. Az adatkezelés maximális időtartama 10 év, adatai törlését bármikor kezdeményezheti a lenti linken. Adatvédelmi nyilatkozat: https://hu.techdata.com/privacy-statement